Politica de retur

Acceptam returul conform OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta. 

Consumatorul are dreptul sa notifice comerciantul ca returneaza produsul, fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia. Dupa cele 14 zile, produsul este considerat livrat si acceptat. Plata transportului aferent produsului returnat revine consumatorului.

Inainte de trimiterea comenzii, verifica daca ai selectat corect produsul dorit deoarece returul este acceptat daca sunt indeplinite anumite conditii. Produsul poate fi returnat numai daca este insotit de factura de achizitie si respecta urmatoarele conditii:

  • Nu este desigilat
  • Respecta forma si continutul in care a fost livrat
  • Nu are semne de uzura, testare sau consum
  • Are etichetele intacte
  • In cazul in care produsul a fost insotit de accesorii sau de un cadou, trebuie returnate si acestea

Daca nu se respecta aceste conditii, ne rezervam dreptul de a refuza returul produsului. Vanzatorul va face o verificare amanuntita asupra produsului si va stabili valoarea care trebuie returnata Cumparatorului.

Pentru ca ne dorim sa avem certitudinea ca iti oferim produse sigure si din motive de ingiena, nu acceptam returul sau inlocuirea produselor folosite.

Dupa verificarea integritatii produsului, banii vor fi returnati in cel mult 14 zile de la notificare, cu conditia receptiei de catre SC SUPERMOB DE CASA SRL a produselor returnate in acest termen. Returnarea sumei se face prin transfer bancar in contul IBAN indicat de cumparator sau la casieria societatii din mun. Bistrița(doar in cazul in care clientul solicita plata in numerar). 

Te rugam sa notifici intentia de efectuare a returului in termenul legal la [email protected] sau la adresa din sectiunea contact. Invocarea motivului returului nu este obligatorie dar ne-ar fi de folos in vederea imbunatatirii produselor si serviciilor.